Velkommen til Gausdalsmessa lørdag 3. oktober!

Gausdalsmessa arrangeres av Gausdal Næringsforum i nært samarbeid med Visit Skeikampen og Skeikampen Eiendom.
Vel møtt til årets Gausdalsmesse lørdag 3. oktober 2020 fra kl. 10-16. 

Gausdalsmessa er utendørs hvor vi inviterer lokalt næringsliv til å stå med boder og aktiviteter på Skeikampen. Pris for stand er kr. 500. 

Ønsker du å stå på stand? Meld deg på via denne lenke her.

Vi minner også om at det arrangeres Skeikampen Opp denne høsten. 

SKEIKAMPEN OPP passer for hele familien! Fra den roligste mosjonist, til den sprekeste konkurranseløper! Dette er et motbakkeløp som går i naturskjønne omgivelser fra foten av Skeikampen til steinbua på toppen!
I år blir det en digital løsning hvor du kan velge selv når du vil starte. Du kan løpe når som helst i perioden mellom 26. september og 11. oktober. Løypa blir markert og vedlikeholdt i gjennomførings perioden. Hver løper tar tiden på seg selv og legger inn tiden på EQ timing
Vel møtt!


Les mer på Visit Skeikampen sine sider.

Har du et spørsmål, en idé eller noe annet du ønsker å ta opp med ordføreren? Ordfører Anette Musdalslien flytter kontoret sitt til fjells under Gausdalsmessa på Skeikampen 3. oktober, og håper mange kommer innom for å slå av en prat. Se etter bålpanna med kommunevåpenet på. 

 

Ikke nøl med å ta kontakt om dere har spørsmål. 

Marit Fougner (leder GNF): 40402117
Elena Lund (markedsfører Visit Skeikampen): Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

logo white
c/o Gausdal kommune
2649 Østre Gausdal
fb logo

 

 

Gausdal Næringsforum © 2020 | igt.no Webio.no