Barnas marked på Gausdalsdagen!

Alle barn ønskes velkommen til å ha egen salgsbod på Gausdalsdagen!

Barn får ha bod gratis på Gausdalsdagen. Er man en kremmer og har lyst til å selge brukte leker, ting man har laget eller kaker til inntekt for klasseturen, er det bare å ta med seg bord og stille på Gausdalsdagen. 

  • Gjelder: Alle barn og ungdom til og med ungdomsskolen.
  • Pris: Gratis
  • Utstyr: Det man ønsker selv, men bord vil være nyttig.
  • Kontaktperson: Det må være en person over 18 år, tilgjengelig gjennom dagen som vi kan komme i kontakt med om det skulle være noe.
  • Påmelding: Bare å komme. Alle bodene til barn og ungdom samler vi på området til Barnas marked.
  • Spørsmål kan rettes til: Dag Høiholt-Vågsnes, 909 10 644 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tilby Vipps eller kortterminal på Gausalsdagen

Tilgangen på kontanter på Segalstad Bru er begrenset. Skal det foregå omsetning på din stand under Gausdalsdagen, så sørg for muligheten for elektronisk betaling!

Bruken av kontanter selv på små beløp, går kraftig ned i Norge. Dette blant annet fordi folk i større og større grad foretrekker å bruke elektronsike betalingsløsninger. Skal dere ha omsetning på standen under Gausdalsdagen, så sørg for at dine potensielle kunder kan betale elektronisk. Mulighetene er flere.

Vipps: Vipps er en elektronisk elektronisk betalingsløsning der folk betaler gjennom applikasjonen Vipps på sin mobiltelefon. Vipps drives av DNB, men man må ikke ha konto i DNB for å ta i bruk Vipps. Alt som trengs er et mobilnummer og en mobiltelefon. Har du eller ditt lag/forening ikke Vipps fra før, så gå inn på https://www.vipps.no/

Betalingsterminal: Mange fortrekker å betale med kort. Det kan derfor være lurt å skaffe seg en betalingsterminal. Konseptet eksempelvis iZettle er svært enkelt og relativt rimelig. Terminalen tar også trådløse kort og for transaksjoner under kr. 200,- gjør det betalingen svært enkel og effektiv. Har du eller ditt lag/forening ikke terminal fra før, så gå eksempelvis inn på https://www.izettle.com/no

Uavhengig av valg av tjeneste, så sørg for å bestille allerede i dag om dere ikke allerede har slike løsninger. Det vil alltid være litt leveringstid og det er også helt nødvendig at løsningen testes av dere før selve Gausdalsdagen slik at dere er helt sikre på at den virker som den skal.

Ikke rukket å melde dere på Gausdalsdagen enda med stand? Ingen krise; hiv dere på og få ordnet registreringen på denne lenken!

 

logo white
Postboks 40
2649 Østre Gausdal
Leder ole-vol@online.no
Sekretær dhv@vekst.lillehammer.no
fb logo

 

 

Gausdal Næringsforum © 2017 | igt.no Webio.no