Meld på til Gausdalsmessa lørdag 5. oktober!

Påmeldingen kan gjøres på denne linken. 

En standplass koster kr. 500,-. (Gjelder også om dere har behov for markedsbod. Husk å føre behov for bod opp i det nederste feltet i påmeldingsskjemaet).

Gausdalsmessa er revitalisert og fjorårets arrangement som ble holdt lørdagen i høstferien sammen med Skeikampen Opp, ble en stor suksess med mange utstillere og godt oppmøte av publikum.

Vi gjentar suksessen og Gausdalsmessa arrangeres i år lørdag 5. oktober på Skeikampen.

Gausdalsmessa 2019 er en utendørsmesse og arrangeres samme dag som løpet Skeikampen Opp. Det legges opp til boder og aktiviteter langs promenaden oppover. Dette er en glimrende mulighet til å profilere seg for alle virksomheter som leverer til eksisterende og fremtidige fritidsboligeiere på Skeikampen.

Gausdalsmessa er det lokale næringslivets mulighet til å komme i direkte kontakt med eksisterende og fremtidige kunder. Datoen lørdag 5. oktober er ikke tilfeldig valgt. En høstferielørdag er i utgangspunktet en fin fjellørdag. Samarbeidet med arrangementet Skeikampen Opp, bør bidra ytterligere til mange besøkende denne lørdagen.

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Visit Skeikampen, Skeikampen Marked SA og Skeikampen Eiendom SA

Praktiske spørsmål kan rettes til: 

Dag Høiholt-Vågsnes, 909 10 644 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

logo white
c/o Gausdal kommune
2649 Østre Gausdal
fb logo

 

 

Gausdal Næringsforum © 2020 | igt.no Webio.no