Nye Gausdalsmessa lørdag 7. oktober 2017

Gausdalsmessa er revitalisert og arrangeres i år lørdag 7. oktober på området mellom Segalstad Seter og tidligere Gausdal Høifjellshotell.

Gausdalsmessa 2017 er en utendørsmesse og arrangeres samme dag som løpet Skeikampen Opp. Det legges opp til boder og aktiviteter langs premenaden oppover. Dette er en glimrende mulighet til å profilere seg for alle virksomheter som leverer til eksisterende og fremtidige fritidsboligeiere på Skeikampen.

Alle med fritidsbolig på Skeikampen har på ett eller annet tidspunkt behov for å gjøre mindre og større renoveringer. De fleste som ikke har fritidsbolig på Skeikampen, kan være potensielle fremtidige fritidsboligeiere. Gausdalsmessa er det lokale næringslivets mulighet til å komme i direkte kontakt med eksisterende og fremtidige kunder. Datoen lørdag 7. oktober er ikke tilfeldig valgt. En høstferielørdag er i utgangspunktet en fin fjellørdag. Samarbeidet med arrangementet Skeikampen Opp, bør bidra ytterligere til mange besøkende denne lørdagen.

En standplass koster kr. 500,- og påmeldingen kan gjøres på denne linken. (Gjelder også om dere har behov for markedsbod).

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Skeikampen Marked SA og Skeikampen Fritidseiendommer SA

Stor takk for innsatsen på Gausdalsmessa! Vi vil ha dine synspunkter.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som var med på å få nye Gausdalsmessa opp og gå lørdag 7. oktober. Nå vil vi gjerne ha dine synpunkter slik at vi kan forbedre arrangementet ytterligere frem til utgaven 2018.

Brykk et minutt på å gi dine synspunkter her.

Vi vil ha med din bedrift på Gausdalsmessa lørdag 7. oktober!

Gausdalsmessa 2017 er en utendørsmesse og arrangeres samme dag som motbakkeløpet Skeikampen Opp. Det legges opp til boder og aktiviteter langs promenaden mellom  Segalstad Setra og stolheisen. Dette er en glimrende mulighet til å profilere seg for alle virksomheter som leverer til eksisterende og fremtidige fritidsboligeiere på Skeikampen.


Alle med fritidsbolig på Skeikampen har på ett eller annet tidspunkt behov for å gjøre større eller mindre renoveringer. Mange som ikke allerede har fritidsbolig på Skeikampen, kan være potensielle fremtidige fritidsboligeiere.

Gausdalsmessa er det lokale næringslivets mulighet til å komme i direkte kontakt med eksisterende og fremtidige kunder. Datoen lørdag 7. oktober er ikke tilfeldig valgt. En høstferielørdag er i utgangspunktet en fin fjellørdag. Samarbeidet med arrangementet Skeikampen Opp, bør bidra ytterligere til mange besøkende denne lørdagen.

Standplass koster kr. 500,- Påmelding INNEN 20. september gjør du ved å klikke her. (Ønsker du å leie en av våre markedsboder, så kommenter det i påmeldningen).

Hele invitasjonen finner du ved å klikke her.


Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Skeikampen Marked SA og Skeikampen Fritidseiendommer SA


Spørsmål vedrørende arrangementet, kan rettes til

Dag Høiholt-Vågsnes – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 90910644

logo white
Postboks 40
2649 Østre Gausdal
fb logo

 

 

Gausdal Næringsforum © 2017 | igt.no Webio.no